Onze technische staf bestaat uit ervaren en gekwalificeerde trainers en scouts van diverse profclubs die jou trainen en beoordelen op de vier belangrijke elementen van voetbal:  mentaal, tactiek, fysiek en techniek. Samen gaan we werken aan jouw skills zodat je jezelf en je talent op een professionele manier verder ontwikkelt.

Trainers
De trainers die de Dutch Football Week tot een groot succes maken staan onder leiding van Gertjan Tamerus, ex-profvoetballer van onder meer Heracles Almelo en NAC Breda en momenteel jeugdtrainer van Ajax en hoofdtrainer van Koninklijke HFC. Andere grote namen die de trainingen zullen verzorgen, worden via onze website bekend gemaakt.

Scouts
Natuurlijk kunnen er bij de Dutch Football Week geen officiële scouts ontbreken. Zij beoordelen alle deelnemers en geven tips om hun talent nóg verder te ontwikkelen. Tevens een unieke kans om jezelf in de kijken van een profclub te spelen! Dit team wordt zorgvuldig samengesteld door Ed Kuijper, oprichter van Jonger Oranje, en bestaat uit scouts van diverse (inter)nationale profclubs.